Kwaliteit

Het leveren van professionele en kwalitatieve zorg vanuit het hart, met oog voor de cliënt in alle fasen van het leven, is de visie van Maatschap Zorg van Zeeuwse Kwaliteit.

Om deze visie inhoud te geven, op hoog niveau van kwalitatieve zorg, heeft Maatschap Zorg van Zeeuwse Kwaliteit besloten een kwaliteitskeurmerk te behalen. In 2020 is gestart met een intensief traject voor het keurmerk HKZ Zorg en Welzijn.

Met trots kunnen wij u melden dit certificaat te hebben behaald en dat inmiddels ook de onderaannemers worden meegenomen in het traject van dit kwaliteitskeurmerk.

Hierdoor kunnen Maatschap Zorg van Zeeuwse Kwaliteit en haar onderaannemers de garantie bieden dat elke cliënt van instroom tot uitstroom begeleid wordt vanuit hoogstaande professionaliteit, waarbij de cliënt met al zijn of haar noden en omstandigheden centraal staat.

Naast de HKZ Zorg en Welzijn certificering beschikt Travalje Subiet over professioneel opgeleide medewerkers. Indien zij met jeugd werken zijn zij in bezit van een SKJ-registratie.

Zorg van Zeeuwse Kwaliteit
Zorg van Zeeuwse Kwaliteit