Maatschap Zorg van Zeeuwse Kwaliteit

Om het verschil te kunnen maken in het zorglandschap en te werken vanuit visie en kwaliteit hebben wij in 2019 Maatschap Zorg van Zeeuwse Kwaliteit opgericht. In de maatschap zijn drie maten vertegenwoordigd, namelijk Hof van Axel, Travalje Subiet en Inger Bax Persoonlijke Begeleiding.

Inmiddels is er ook een onderaannemer aangesloten bij Maatschap Zorg van Zeeuwse Kwaliteit.

Maatschap Zorg van Zeeuwse Kwaliteit werkt vanuit de volgende missie en visie:

 

Missie:

De cliënt en zijn context staat voorop en niet het bedrijf van de zorgaanbieder. Wij staan naast de cliënt, niet onder of ver boven. Wij zijn gelijk en helpen de ander even een handje wanneer het minder gaat. Wanneer het goed gaat durven wij ook zijn hand los te laten. Dit ten alle tijden in overleg met de cliënt en diens context, betrokkenen en gemeenten.

Door de kleinschaligheid van de maatschap, maar ook de afzonderlijke bedrijven zijn korte lijnen en snel overleg mogelijk. Dit zowel binnen de maatschap, maar ook in het werkveld met de cliënten en het netwerk.

De maatschap haalt kracht uit nauwe samenwerking op het gebied van het delen van expertise, onderlinge advisering en ondersteuning en zet in op in-company opleidingen en het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem, passend in de zorgvragen van vandaag, maar ook naar de toekomst gericht, waarbij continue ontwikkeling en duurzaamheid sleutelwoorden zijn.

 

Visie:

Het leveren van professionele en kwalitatieve zorg vanuit het hart met oog voor de cliënt in alle fasen van het leven van de cliënt.