Wie zijn wij?

Travalje Subiet is opgericht in 2004. Sinds 2024 wordt Travalje Subiet geleid door Jeroen Hozée, Inge Vermeulen, Inger Bax en Carlo van der Laan.

Travalje Subiet biedt trajecten voor schooltoeleiding en arbeidstraining. Tevens biedt Travalje Subiet individuele begeleiding in de diverse levensdomeinen.

Wij zijn gespecialiseerd in programma’s en trajecten die op persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie gericht zijn. Dit door middel van een ondersteunende, activerende en trainende aanpak.

Ons zorgbedrijf is er voor mensen die, vanwege leerproblemen, gedragsmatige of psychische redenen, niet zonder meer in staat zijn om te functioneren in een reguliere school-, werk- of leefomgeving.

De interesses en talenten van de cliënt dienen als uitgangspunt van het programma en traject. Het streven is om met maatwerk een breed publiek te helpen om een opleiding, werk of een vrijetijdsprogramma te verkrijgen en daarmee een volwaardige plaats in de maatschappij. Samen met de klant wordt een arbeidstrajectplan of een programma opgezet en besproken. Zelfbeschikking en persoonlijke coaching staan centraal.

Wij leveren professionele en kwalitatieve zorg vanuit het hart met oog voor de cliënt in alle fasen van het leven van de cliënt.
De cliënt en zijn context staat voorop. Wij staan naast de cliënt, niet onder of ver boven. Wij zijn gelijk en helpen de ander even een handje wanneer het minder gaat. Wanneer het goed gaat durven wij ook zijn hand los te laten. Dit te allen tijde in overleg met de cliënt en diens context, betrokkenen en gemeenten.

Door de kleinschaligheid van de locaties zijn korte lijnen en snel overleg mogelijk. Dit zowel binnen Travalje Subiet, maar ook binnen de maatschap Zorg van Zeeuwse kwaliteit en in het werkveld met de cliënten en het netwerk. We halen kracht uit nauwe samenwerking op het gebied van het delen van expertise, onderlinge advisering en ondersteuning, passend in de zorgvragen van vandaag, maar ook naar de toekomst gericht, waarbij continue ontwikkeling en duurzaamheid sleutelwoorden zijn.

We zetten in op praktische vaardigheden om zo jezelf te leren kennen tijdens één of meerdere van de volgende activiteiten

Koken
Auto en Elektro Techniek
Groenonderhoud
Moestuin
Dierverzorging

Creativiteit
Boerderijdieren
Computervaardigheden
Zelfstandigheidstraining
Enzovoorts….